Expert in maatwerk & design

Welkom op de website van

SLANGEN INTERIEURBOUW

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, innovatie, service en creativiteit.

Welkom op de website van

SLANGEN INTERIEURBOUW

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, innovatie, service en creativiteit.

Welkom op de website van

SLANGEN INTERIEURBOUW

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, innovatie, service en creativiteit.

25+

Jaren ervaring

over ons

Wie zijn wij?

Slangen Interieurbouw is inmiddels een begrip, net zoals een “Interieur van Slangen”. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit, innovatie, service en creativiteit, zowel in materiaalgebruik als in ontwerp.

In de eigen werkplaats te Maastricht bouwen en ontwerpen wij uw droom, uw sfeer.
​​​​​​​
Nadat Jeroen Slangen in 1997 het bedrijf opstartte en hij in 2000 steun kreeg van Interieurarchitect Peter Geraedts, is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een solide bedrijf met 23 medewerkers die uw wensen tot in de perfectie weten te realiseren. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in een rijk uitgeruste werkplaats die voorzien is van de meest geavanceerde CNC machines.

Onze klantenkring bestaat dan ook uit particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Verder werken we ook veel in opdracht van diverse architectenbureau's die complete ontwerpen door ons laten realiseren.

De laatste jaren werken wij ook regelmatig voor particuliere opdrachtgevers met een buitenverblijf ergens in Europa. Denk hierbij aan de bekende Spaanse eilanden als Ibiza en Mallorca, maar ook in Zuid-Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland zijn wij regelmatig actief.

Historie

Werkplaats

Sinds 2008 hebben wij onze intrek genomen in een nieuw bedrijfspand, gelegen op het industrieterrein Beatrixhaven te Maastricht. In een overzichtelijke werkplaats van 1400 m² werken onze goed opgeleide en enthousiaste vakmensen aan hoogwaardige producten. Alle mogelijke materialen en nieuwste technieken beheersen deze mensen. Ze kunnen flexibel en snel inspelen op alle wensen en eisen van onze klanten.
​​​​​​​
Ons machinepark, van kantenverlijmer tot CNC freesmachine, zijn van de nieuwste generatie. Het gehele produktieproces is goed geautomatiseerd, wat zorgt voor een snelle levertijd. Deze automatisering is noodzakelijk, alleen dan kun je professioneel actief zijn in deze markt.

Diensten

Particulieren


Bij Slangen Interieurbouw is uw huis meer dan alleen een woonruimte; het is een persoonlijke uiting van wie u bent. Met een diepgaande persoonlijke aanpak nemen we de tijd om uw wensen en voorkeuren te begrijpen, zodat ieder ontwerp naadloos aansluit bij uw levensstijl. Onze belofte van kwaliteit verzekert dat elk aspect van uw interieur met de grootste zorg en precisie wordt vervaardigd.

We hebben niet alleen oog voor het grote geheel, maar ook voor de subtiele details die uw interieur echt tot leven brengen. De finesse in afwerking, de harmonie tussen materialen en het samenspel van kleuren; elk detail wordt tot in de puntjes doorgevoerd. Dit maakt dat iedere ruimte die we voor u creëren, een plaats wordt waar elke hoek, elk oppervlak en elke naad vertelt van ongeëvenaarde zorg en aandacht.

Kies voor Slangen Interieurbouw wanneer u een interieur wilt waarin u zicht helemaal thuis voelt, ondersteund door duurzame kwaliteit en een esthetiek die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Wij zijn pas tevreden als elk detail klopt en aan uw hoogste verwachtingen voldoet.


diensten

Zakelijk

Slangen Interieurbouw is een zeer betrouwbare partner als het aankomt op zowel planning als kwaliteit. Met onze uitgebreide ervaring in horecazaken, staan wij ook klaar om uw wensen te vervullen voor winkels, kantoren, apotheken, zorgprojecten enzovoort. Samen met een divers netwerk van architecten streven wij ernaar om uw project tot in de puntjes te verzorgen.

Wilt u graag een offerte?

Realisaties

Onze projecten

Elk project is uniek, laat je inspireren met enkele van onze recente realisaties.

blog

In de kijker

e-mail

Inschrijven nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u een beroep doen op onze expertise? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij verwerken uw vraag binnen de 24 uur.